Bestuur

JP13

Tijdens de ALV op dinsdag 27 september 2016 stemden de aanwezige Gibalaux-leden unaniem in met de installatie van een nieuw bestuur:

Janne Jehae – Voorzitter
Juliette van Berkum – Secretaris
Tessa Don – Penningmeester

Wil je de bestuursleden beter leren kennen? Hieronder stellen ze zich voor.

La Présidente

Bonjour!
Daar ben ik dan, jullie nieuwe voorzitter!JP6 Toen ik hoorde dat er niemand van het oude bestuur nog een jaartje wilde blijven, was ik meteen enthousiast voor de functie van voorzitter. De meesten van jullie zullen me wel kennen, maar de eerstejaars hebben mij natuurlijk nog niet zo vaak gezien. Bij deze wil ik me graag dus nog even voorstellen: ik ben Janne Jehae, derdejaars en ik ben 19 jaar. Naast mijn studie houd ik van muziek luisteren, zingen en ben ik ook veel tijd kwijt aan reizen (ik kom uit Limburg)… Samen met Tessa en Juliette wil ik er een super leuk jaar van te gaan maken. Ik hoop jullie nog vaak tegen te komen op een van onze geweldige activiteiten!

Le Secrétaire

Salut! Ik ben Juliette van Berkum, 21 jaar en dit jaar tweedejaarsstudent Frans. JP7Omdat ik hiervoor al twee jaar van Gibalaux heb mogen genieten (de propedeuse heb ik namelijk in deeltijd gedaan naast Taalwetenschap), ben ik vereerd dat ik aankomend jaar plaats mag nemen in het bestuur, als secretaris. Naast Frans moet ik nog mijn scriptie TW schrijven en ben ik drie keer per week te vinden op het hockeyveld. Verder houd ik van thee, concerten en musea bezoeken, maar ook heerlijk niks doen in goed gezelschap :). Het is al goed begonnen, en ik heb heel veel zin om er een mooi jaar van te maken samen met m’n bestuursgenootjes Janne en Tessa. Gibalaux is een kleine vereniging en dat is ook juist de kracht: iedereen kent elkaar en het is bijvoorbeeld makkelijk om ouderejaars om hulp te vragen. En het is vooral onwijs gezellig om dingen met elkaar te ondernemen. We hebben gevarieerde activiteiten op het programma dus ik hoop jullie vaak te zien!

 

 

La Trésorière
JP14
Coucou! Ik ben Tessa Don, 22 jaar en ik ben tweedejaars. Graag stel ik mij voor als jullie nieuwe trésorière! Ik ben vereerd dat ik deze functie dit jaar mag vervullen en ik kijk er naar uit om alle leden van Gibalaux nog beter te leren kennen. Samen met Janne en Juliette hoop ik er minstens net zo’n leuk jaar van te maken als de voorgaande. Maar volgens mij gaat dat helemaal goedkomen. Ik heb me namelijk gebogen over de begroting voor het aankomende jaar en ik kan jullie vertellen dat we over voldoende middelen beschikken om dit jaar weer ontzettend veel leuke activiteiten en reizen voor jullie te organiseren. Hopelijk tot binnenkort!