Bestuur 2011-2012

bestuur1112Tijdens de ALV op dinsdag 20 september 2011 stemden de aanwezige Gibalaux-leden unaniem in met de installatie van een nieuw bestuur:

Sophie Kerstens – Voorzitter
Sannerien van Aerts- Secretaris
Gilia Kirpestein – Penningmeester
Stan Hunnekens – Lid Activiteiten

Wil je de bestuursleden iets beter leren kennen? Hieronder stellen ze zich voor:

 

 

 

sophieLieve mensen,

Mijn naam is Sophie Kerstens, ik ben 20 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de studie Frans. Ik woon op kamers in Leiden en ik geniet volop van alles wat het studentenleven te bieden heeft. Ook de studie vind ik nog steeds ontzettend leuk en Gibalaux draagt daar zeker aan bij. Je studietijd gaat veel te snel voorbij en het is heel belangrijk om naast je studie gezellige dingen te doen en veel mensen te leren kennen. Daarom ben ik echt heel blij dat ik me dit jaar als voorzitter in mag gaan zetten voor Gibalaux. We willen de studenten een leuke tijd geven naast de studie zodat ze hun studententijd nooit meer zullen vergeten. We hebben een heel gezellig, leuk én gemotiveerd bestuur en we gaan er een fantastisch Gibajaar van maken!

Sophie Kerstens
Voorzitter

 

sannerien1Hoi lieve mensen,

Laat ik me aan jullie voorstellen. Mijn naam is Sannerien van Aerts en ik zit op kamers in Leiden. Ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van de studie Frans. Dit jaar ben ik benoemd tot secretaris van Gibalaux hetgeen ik hartstikke leuk vind! Het is een unieke en speciale ervaring en het stimuleert tevens het contact met de andere studenten, naast de gewone colleges. Uiteraard is studeren belangrijk, maar zo nu en dan is het niet verkeerd om te ontspannen en een dergelijke studievereniging als Gibalaux is daarvoor het middel bij uitstek. Ik hoop jullie allemaal het komende jaar te zien bij de activiteiten. Ik raad het jullie sterk aan, omdat het een andere draai geeft aan je studentenleven hier in Leiden.A bientôt!

Sannerien van Aerts
Secretaris

 

gilia1Ik ben Gilia, 23 jaar, en trotse penningmeester van Gibalaux 2011-2012. Ik ben tweedejaarsstudente Frans, een studie waar ik met volle teugen van geniet. Daarbij moet ik zeggen dat ik Spaans ook een geweldige taal vind. Beide talen hebben van die prachtige klanken, heerlijk om te spreken als om naar te luisteren. Ik vind het ontzettend leuk om dit jaar als bestuurslid actief te zijn voor de Franse studievereniging. We hebben een zeer leuk team, en samen willen zorgen voor een mooi jaar voor onze leden. Du reste, je souhaite tout le monde une merveilleuse année!

Gilia Kirpestein
Penningmeester

 

hoi allemaal,

Leuk dat jullie de site bezoeken! Ook ik zal me even voorstellen. Ik ben Stan, 22 jaar en derdejaarsstudente Franse taal en cultuur. Mijn functie in het bestuur is Lid Activiteiten. De naam zegt natuurlijk al waar ik me mee bezig houd: de gezellige én leerzame activiteiten van Gibalaux! Zo zijn we pas naar het Filmhuis geweest in Den Haag, doen we binnenkort een BKKT (BestuursKamerKroegenTocht) en gaan we natuurlijk weer naar het geliefde Parijs! Maar dat zijn slechts enkele van de vele leuke dingen die we organiseren! Dus ik zou zeggen, hopelijk tot gauw op één van onze activiteiten!

Liefs,

Stan Hunnekens

Lid Activiteiten